Categories
Investments

Graduate Entrepreneur invests in Focus

[in Dutch] Graduate Entrepreneur heeft de eerste drie investeringen in de startups Focus, Clickdrive en Workwize aangekondigd. Vandaag is het officieel: voor de eerste drie investeringen is getekend!

Focus, opgericht door Jard van Ingen en Thijs van de Poll, is een AI-startup die voorspelt of, en
wanneer, nieuwe technologieën disruptief worden binnen bestaande markten. Met Focus wordt het
voor bedrijven inzichtelijk hoe het technologische landschap van de toekomst eruit gaat zien. Met
deze cruciale inzichten nemen de klanten van Focus betere investeringsbeslissingen. Naast
Graduate Entrepreneur heeft ook Glass Frog Ventures in een eerder stadium geïnvesteerd in Focus. “Wij zijn heel enthousiast over de aanstaande samenwerking met Graduate Entrepreneur, ze hebben een geweldige groep ondernemers en mentors bijeengebracht” aldus Jard.

Graduate Entrepreneur is opgezet door de Technische Universiteit Delft, Erasmus Universiteit en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam samen met ondernemende studenten en alumni. Het stelt financiering, netwerk en coaching beschikbaar voor jonge startups en scale-ups uit Rotterdam en Delft. Graduate Entrepreneur werd gelanceerd met als doelstelling het aanjagen van startups en scale-ups in Rotterdam en Delft (www.graduate.nl).

Lees hier meer over de eerste investeringen van Graduate Entrepreneur: https://www.tudelftcampus.nl/nl/blog/2021/07/12/graduate-entrepreneur-investeert-in-eerste-drie-startups